Hai în echipă și contribuie la organizarea ediției XII a Swimathon București


03/03/2024

Fundația Comunitară București organizează încă din 2013 Swimathon București, cea mai mare campanie de strângere de donații cu tematică sportivă din România. Ne dăm seama că nu am putea oferi o experiență memorabilă fară o echipă puternică, tocmai de aceea căutam oameni faini care să ne ajute să nu ne scape nimic în procesul de organizare.  

Pentru perioada aprilie – iunie 2024 căutăm un junior organizat și entuziast pentru o poziție de internship în zona administrativ-financiară. Intenția este ca internul să fie implicat în mai toate aspectele Swimathon, cu precădere în activitățile de gestionare a campaniei de donații, dar și a aspectelor logistice pentru organizarea evenimentelor de comunitate.   

Ce vei face în cadrul echipei? 

Suport campanie donații 

Suport evenimente de comunitate 

Suport înscrieri înotători-fundraiseri 

Dacă îți vei dori și vei avea disponibilitate, pe măsură ce vor apărea nevoi noi, putem să te mai implicăm și în alte activități din cadrul campaniei 

  Abilitați și cunoștințe  

  Cu cine vei lucra?  

Vei lucra direct cu și raporta către managerul de program. Vei colabora strâns cu responsabilul campaniei de donatii, responsabilul financiar si responsabilul cu evenimentele de comunitate.  

  Alte detalii  

Perioadă internship: aprilie - iunie 2024 (project based), 2-4 ore pe zi (de luni până vineri, cu excepția weekendului 15-16 iunie în care vei lucra full day, both days). 

Spațiu hibrid de lucru atât de la birou (V7 Startup Studio), cât și de acasă/online.  

Oferim un mediu dinamic de învățare în care experiența acumulată îți va fi de folos pentru viitor.  

  Cum te alături echipei Swimathon București?  

  La Fundația Comunitară București, punem bazele unui viitor mai bun pentru comunități și bucureșteni. Alătură-te echipei care va organiza cea de-a 12-a ediție a celei mai mari campanii de strângere de fonduri cu tematică sportivă din România și contribuie la crearea unor momente de neuitat pentru comunitatea oamenilor care fac valuri de bine.  

  

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro